Connect with Us

Facebook

Social Connect by NewsPress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

Welke kleding moet ik uitdoen of mag ik aanhouden?
Dit ligt helemaal aan de massage die je wilt ontvangen. Bij de volledige ontspanningsmassage dient de kleding uit te zijn. Een BH mag je aanhouden of uitdoen, wat je zelf fijn vindt. Wil je alleen een rugmassage, dan hoef je alleen de bovenkleding uit te trekken. Je slip moet je altijd bij alle soorten van massage aanhouden. Tijdens de massage wordt het lichaam met handdoeken discreet bedekt en wordt alleen het te masseren deel ontbloot.

Mag er gepraat worden tijdens de massage?
Als je dit prettig vindt dan sta ik hier zeker voor open. Ik zal zelf niet zomaar beginnen met een gesprek, aangezien je voor je ontspanning komt. Voel je niet bezwaard t.o.v. mij als je niet wilt praten, vaak masseer ik in alle stilte.

Waarom moet ik na de massage voldoende water drinken?
Bij een massagebehandeling komen er veel afvalstoffen vrij. Het water zal je nieren helpen om deze stoffen zo snel mogelijk uit je lichaam af te voeren. Drink je niet genoeg na de massage, dan kan dit hoofdpijn, misselijkheid en/of vermoeidheid veroorzaken.

Hoe kan ik een afspraak maken?
Je kunt mij bereiken op 06-37473531. Misschien ben ik aan het masseren en neem ik niet op, spreek dan gerust een bericht in. Ook kun je een bericht sturen via “Contact”. Ik zal je zo snel mogelijk terugbellen. Wat als ik verhinderd ben? Ben je verhinderd voor een reeds gemaakte afspraak, dan dit graag uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch melden! Doe je dit niet binnen 24 uur, dan ben ik genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.

Hoe lang duurt een behandeling?
Een standaard behandeling duurt 30 minuten. Afhankelijk van uw wensen, de behandelfrequentie en uw budget kunt u ook gebruikmaken van een 45 of 60 minuten durende massages.